Спеціальний чіп, штучний інтелект і заморозка головного мозку допоможуть вченим запустити програму з відродження людей. Вони впевнені, що зможуть зберегти мозок людини на сотні і тисячі років. Для цього потрібно почекати ще деякий час.

Оскільки на даний час ще залишилось декілька не вирішених перешкод на шляху до поставленої мети. Поки бракує технологій, що дозволяють заморожувати мозок без пошкоджень і закінчуючи проблемами зі створенням штучного інтелекту. Він на сьогодні демонструє можливості скромніші, ніж у трирічної дитини.

Читайте також: Китайці можуть керувати авто мозковими імпульсами

Однак вчені ведуть активну діяльність у цьому напрямку. Від старіння вчені компанії Hamai планують захищати мозок за допомогою нанотехнологій, а також клонування клітин. Людині, що вирішила в майбутньому скористатися технологією кріогеніки, встановлять спеціальний чіп. Він зберігатиме всю інформацію про неї.

Заморожування та медицина майбутнього мають дати можливість воскресити тіло і мозок людини. Для цього вчені використають залишені дані на чіпі. На даний момент це звучить доволі божевільно. Але лише кілька сотень років тому ніхто й не мріяв про можливість полетіти у відкритий космос.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще