Японський виробник смартфонів Sony вирішив у новій лінійці своїх творінь догодити будь-якому покупцю. Нова модель Xperia Z матиме цілих п'ять варіацій розміру екрану.

Основна модель флагману Z6 вийде із дисплеєм 5,2 дюйми - це найпопулярніший на сьогодні розмір. Xperia також презентує звичні моделі лінійки Z6 Compact та Z6 Plus. Вони мають по 4,6 та 5,8 дюймів діагоналі дисплею.

Однак у новій серії Sony приємно здивує любителів крайнощів. За інформацією порталу AnTuTu, японці представлять ще дві моделі Z6 Mini та Z6 Ultra. Маленький буде із олдскульним 4-дюймовим екраном, а великий вразить усіх своїми 6,4 дюймами.

Як зазначають експерти, Sony пішла на такий крок через популярність останнім часом до маленьких екранів. Більшість компаній виробляє такі смартфони зі слабкою начинкою, а Xperia Z за традицією матиме усе найсучасніше.

Така ж ситуація і з моделлю Z6 Ultra. Покупці потребують великого розміру дисплею, але все ж бажають використовувати телефон у якості основного інструменту.

Популярні новини зараз

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Можна бути впевненими, що усі п'ять моделей матимуть водостійкі корпуси. Усіма флагманами Xperia останніх трьох років можна користуватися у воді.

Офіційної інформації від Sony поки не має, але презентація має пройти у першому місяці 2016 року. В американському Лас-Вегасі японці проведуть масштабне шоу.

Читайте також: Фанати отримають новий 4-дюймового iPhone 6C вже у лютому (фото)

Зазначимо, що Sony випускає флагманські моделі кожні півроку. Нещодавно у компанії заявляли про перехід на річний цикл, але схоже, що японці все ж вирішили оперативно надавати користувачам передові технології.