Американські вчені повідомили про те, що приблизно через 5-10 років чоловіки, як і жінки, зможуть народжувати дітей. Однак поки на практиці це неможливо.

Про це розповів Карін Чунг, репродуктолог університету Південної Кароліни.

Він стверджує, що за умови правильного проведення гормональної терапії і трансплантації матки в чоловіче тіло, представники сильної статі зможуть ставати мамами.

Не одне десятиліття вчені працювали над створенням технології пересадки матки. Зараз же їх дії стали результативними. Однак трансплантація ембріона в донорську матку є досить складною.

Крім того, чоловіку доведеться робити операцію по формуванню піхви, а перед цим провести інтенсивну гормональну терапію. Висока ймовірність, що після проведених процедур представник сильної статі назавжди позбудеться чоловічих вторинних статевих ознак.

Популярні новини зараз

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Читайте також: Запальний танець вагітної жінки підкорив інтернет (відео)

Нагадаємо, в історії людства існує єдиний чоловік, якому вдалося самостійно виносити і народити малюка. Це Томас Бітті. У той же час відзначається, що молода людина в минулому була дівчиною, яка працювала фотомоделлю.

Томас зробив операцію зі зміни статі і одружився. Однак обраниця виявилася безплідною, тому Бітті вирішив стати мамою, так як в його чоловічому тілі збереглися жіночі репродуктивні органи. Чоловіку зробили ЕКЗ і через дев'ять місяців він став матір'ю, чим і прославився на весь світ.