Виробник швидкісних електрокарів Tesla повідомив про проблеми у машинах Model S. Через це компанія відкликає усі автівки зі світу для їх виправлення.

Представники автокомпанії вже повідомили про своє рішення громадськості. Усі 90 тисяч машин, які продали у США та світі, заберуть на ремонт. Інженери наважились на такий крок самостійно, без сторонніх рекомендацій.

Річ у тім, що ремені безпеки на Model S можуть розстібнутися під час керування. Цікаво, що в усьому світі був лише один подібний випадок, під час якого обійшлося без травм, але у компанії налаштовані рішуче.

Спеціалісти влаштували перевірку вже у трьох тисячах автівок і у жодної не помітили проблем. Однак керівництво Tesla все ж вирішило, що перевірити потрібно усі машини.

Раніше компанія вже відкликала свої автівки для апгрейду. У 2014 році інженери вирішили оновити програмне забезпечення у комп'ютерах.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Читайте також: Tesla працює над двигуном з мільйонним пробігом (відео)

Світ побачив Tesla Model S влітку 2012 року. Вона стала єдиною електричною машиною у світі, яка здатна проїхати 400 кілометрів на одному заряді акумулятора.