У фантастичних фільмах про майбутнє все частіше з'являються автомобілі на трьох колесах. Новий виток еволюції представила французька компанія Peugeot. Концепт-кар отримав назву Ozone. Це не пародія на футуристичні автомобілі, а двоколісна машина з екологічно чистим двигуном.

Автомобіль оснащений водневим двигуном, а вихлопні гази представляють собою звичайний водяний пар. Але зараз цим нікого не здивуєш. У Німеччині та багатьох інших розвинутих країнах можна побачити громадський транспорт, що працює на водні.

Читайте також: Японці створили робота-мотогонщика (відео)

Кожне колесо Ozone приводиться в рух окремим двигуном. Керування автомобілем здійснюється джойстиком. В ньому не передбачено місця для багажника, оскільки це лише засіб для пересування. Машина немає навіть повноцінного даху, а голови пасажирів прикриває лише тоноване скло.

Головною перевагою двоколісної машини є її маневреність і мобільність. Це найкраще рішення для великих мегаполісів. Автомобіль також економічний, екологічно безпечний та матиме невисоку вартість.

Популярні новини зараз

Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Показати ще

Окрім проблем зі стійкості всіх цікавить також питання безпеки пасажирів. При лобовому зіткненні з повноцінним автомобілем останній просто рознесе скляно-пластиковий салон двоколісника з усіма витікаючими наслідками.