Розробники з компанії Electronic Arts анонсували вихід абсолютно нової серії легендарного симулятору перегонів Need For Speed. Нова гра стане перезапуском усіх попередніх частин, тому не матиме звичного доповнення у назві.

У трейлері можна побачити фразу з культового фільму "Дикі ангели" 1966 року та почути хіт від Coolio Gangsta's Paradise. Творці запевняють, що усі сцени у трейлері зроблені на платформі комп'ютерної гри.

Гра вийде на дві найпопулярніші гральні платформи Xbox One та PlayStation 4. Релізу на ПК доведеться чекати аж до весни наступного року.

Учасники сервісу EA Access можуть вже зараз спробувати пограти у цю гру протягом 10 годин. Офіційний продаж культових перегонів починається з 5 листопада. Вартість гри складатиме 70 американських доларів.

Читайте також: Власники Android зможуть пограти у "Ходячих мерців" (відео)

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

Першу Need For Speed канадські розробники випустили у далекому 1994 році. З цього часу світ побачив більше двадцяти культових ігор. Цей симулятор став найпопулярнішим у жанрі Racing. За мотивами відеогри зняли однойменний фільм із Аароном Полом у головній ролі.