Американський ІТ-гігант Apple зупинив сплату грошей російським розробникам, банківські рахунки яких зареєстровані у "Сбербанку Росії". Компанія із Купертіно відмовилась працювати із фінустановою, яка потрапила під світові санкції.

Таким чином, представники Apple порадили розробникам програм та додатків для своїх операційних систем обрати банк, який вільно працює у Росії та світі. Деякі розробники повідомили про недостачу коштів на рахунках останнім часом.

"Зазначений вами в iTunes Connect банк потрапив під пряму дію обмежень. У результаті цього ми змушені призупинити будь-які виплати до тих пір, поки ви не вкажете рахунок у банку, на який не поширюються обмеження", - йдеться в листі Apple, отриманому російськими розробникам в суботу.

Читайте також: Facebook досяг мільярдної аудиторії - Цукерберг

На початку цього року компанія Apple повідомила про розрив усіх відносин із програмістами з Криму. Додатки, які були створені кримськими розробниками вилучили із магазину покупок App Store.

Популярні новини зараз

Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя

Показати ще

Нещодавно Apple повідомила дату презентацію нових моделей смартфонів. Світ побачить IPhone 6S та IPhone 6S Plus 9 вересня у Сан-Франциско.

Нагадаємо, що в інтернеті китайський iphone xs max і айфон 10s max китай вже можна купити недорого.