Українська акторка і телеведуча Руслана Писанка зважилася взяти участь у новому сезоні популярного шоу "Зважені та щасливі".

Боротися із зайвими кілограмами артистка буде не сама - компанію їй складе чоловік. Про це Писанка розповіла у нещодавньому інтерв'ю.

"Коли строгість і форма починають розпливатися, треба терміново до цієї форми повертатися. Не знаю, що буде в результаті. Можливо, я вийду з проекту з 50 кг. Тоді почнеться нова епоха! Ми з чоловіком давно мріяли про схуднення. Ігор підтримав мене, сказав, що для нас це прекрасний шанс зрушити з мертвої точки, на якій ми опинилися. Він настільки надихнув мене, що я перестала сумніватися. Ігор - локомотив нашого тандему, тому буду йти за ним. Своїм досвідом ми хочемо надати приклад іншим", - розповіла Руслана.

На проекті акторці доведеться довгий час перебувати в ізоляції разом із чоловіком. Але для неї це тільки в радість. Адже через часті роз'їзди Писанці не завжди вдається приділити Ігорю багато часу.

"Коли я повертаюся з гастролей, одразу хочеться щось смачненьке приготувати. Мають рацію ті мудрі люди, які кажуть, що розлука зближує. Хочеться без гастролей, просто сісти у поїзд, кинути все і поїхати, наприклад, до Одеси. Що ми і робимо! Такими поїздками компенсуємо наші довгі розлуки", - зізналася артистка.

Популярні новини зараз

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Показати ще

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв, як вийти з посту без наслідків для здоров'я.