У Росії вирішили змінити стару назву космічного корабля "Союз МС-04", яке закріпилося за ним ще з радянських часів. Подібний апарат вперше в історії отримав власне ім'я.

Про це повідомляє прес-служба Роскосмосу. Корабель нарекли "Арго". Можливе це хоч якось допоможе Росії успішно запускати космічні апарати в космос.

Напередодні старту російський космонавт Федір Юрчихін висловив думку, що "все починається з витоків".

"На всіх моїх особистих емблемах присутній образ корабля, образ подорожей, і ми теж в якомусь роді мандрівники", - прокоментував російський космонавт Федір Юрчихін.

Він вважає, що так корабель отримає чоловічий характер. Учасники наступної російської експедиції вже вигадують нову назву для свого корабля.

Популярні новини зараз

Ні чим не погидують: в ухилянтів-боржників відбиратимуть останнє, в тому числі і особисті речі

Чоловіків застерегли від помилки у ТЦК: читайте уважно

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Показати ще

Ракета-носій "Союз-ФГ" з космічним апаратом "Союз МС-04" на борту, доставить на МКС новий екіпаж. Запуск запланований на 20 квітня 2017 року. Його проведуть на стартовому майданчику космодрому Байконур.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, космічний корабель Dragon американської компанії SpaceX привезе з орбіти 2.5 тонни вантажу. Це результаті тривалих досліджень астронавтів на Міжнародній космічній станції.