Тема "участі" колишнього прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка у чеченській війні, якого прокремлівські ЗМІ умудрилися "роздивитися" серед ворогів, несподівано отримала своє продовження.

На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Яценюк повідомив, що слідчий з особливо важливих справ Головного слідчого управління Слідчого комітету РФ Північно-Кавказького округу Найманов направив до російського суду клопотання про його арешт.

"У боротьбі з Україною Кремль готовий задіяти будь-які методи. Ненависть і тотальний абсурд - це основа режиму Путіна. Усі останні роки Кремль намагається дискредитувати тих українських політичних діячів, яких вони люто ненавидять", – написав політик.

Він розповів, що дипломати отримали копію повідомлення Єссентукского міського суду Ставропольського краю РФ. У ньому говориться, що Яценюка, зокрема, звинувачують в участі в стійкій збройної групі і навмисному вбивстві при обтяжуючих обставинах.

На думку автора публікації, нині Кремль має намір вивести тему "звірств Яценюка в Чечні" на новий рівень для широкого спектру подальших дій. Це свідчить про те, що Путін переходить до нового витка гібридної війни.

Популярні новини зараз

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

"Правовий абсурд Росії, звичайно, вражає. Але він свідчить й про агонію злочинного режиму Путіна. Вони бояться. Вони шукають будь-якого способу, щоб протидіяти нам. І вони - приречені. Жодного сумніву у цьому не маю", – підсумував колишній очільник КМУ.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", сьогодні у Київ з’їхалися глави урядів Грузії, України, Азербайджану і Молдови

.