У Луганській області, на передбаченій Мінськими угодами відстані, українська армія проводить військові навчання із застосуванням реактивних систем залпового вогню.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України. Українські воїни відточують майстерність ураження цілей з використанням РСЗВ "Ураган". У маневрах бере участь артилерійська бригада.

"Ми хоча і відведені від переднього краю, але в разі загострення ситуації завжди готові висунутися в заданий район і дати належну відсіч ворогу. Українські" Урагани "- непереможні", - наголосив командир підрозділу артилеристів.

Він зазначив, що бригади цілодобово знаходяться в повній боєготовності. Під час навчань підрозділи артилеристів відпрацьовують оперативну передислокацію, заняття бойових позицій, проведення необхідних розрахунків. Крім того, військовослужбовці вчаться відбивати напади диверсійних груп і вирішувати проблему виведення з ладу обладнання.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, українські зброярі протестували протитанкові ракети вітчизняного виробництва. Тести показали їх високу ефективність.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Показати ще