Мережа "Української національної лотереї" дуже стрімко розвивається й відкриває сотні нових відділень по всій країні, а журналісти пов'язують це з підтримкою окремих політиків та керівництва правоохоронних органів.

Про це повідомив лідер громадського руху "Рідна країна" Микола Томенко. Він зазначив, що її учасники реалізовують проект під назвою "#Нашбюджет — під громадський контроль!", щоб проконтролювати, куди йдуть кошти платників податків.

Томенко зазначив, що головна мета акції – прослідкувати наповнення Державного бюджету, особливо такими "спеціальними" видами діяльності, як ігровий та лотерейний бізнес.

По всій країні вже відкрилось майже1,5 тисяч відділень мережі "Української національної лотереї". Журналісти програми "Секретні матеріали" у своєму розслідуванні говорять про лотерейну монополізацію оператором "Українська національна лотерея", яка за сприяння правоохоронців покриває нелегальні міні-казино та гральні апарати, що заборонені в Україні.

"Розквіт мережі УНЛ пов'язують з прізвищами нардепів Олександра Третьякова, Глеба Загорія та з колишнім головою АП Борисом Ложкіним, Громадський рух "Рідна країна" звертається до міністра фінансів України з вимогою поінформувати, скільки податків у 2016 році було сплачено до Державного бюджету України від діяльності цієї популярної мережі відділень УНЛ", - розповів Томенко.

Популярні новини зараз

Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові"

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Він наголосив, що ліцензію на діяльність "Української національної лотереї "видає виключно Міністерство фінансів України.