Журналіст видання "Слово і діло" Олег Новіков розкрив схему, яку активно використовують в Закарпатській області при проходженні митного контролю на пункті пропуску "Чоп". Про подробиці Новіков написав на своїй сторінці в Facebook.

"Розкажу-но я вам чергову перемогу, яку проводить Роман Насиров в Закарпатській області на митному пункті "Чоп". Так от, місцеві митники, звичайно ж Насиров не знає, що він там з Києва бачить, придумали, як побороти корупцію новим, своєрідним методом. При перетині даного КПП водій транспортного засобу при перевантаженні пише заяву, в стилі: "Я такий то такий то претензій до митників не маю, хабарів не давав і ніхто не вимагав". Після чого дається хабар у розмірі 350-500 європейських гривень.

Читати також: Митні документи доведеться зберігати 10 років

Варто відзначити, що до Майдану така сума були приблизно 800 євро ~ 8 тисяч гривень, то зараз істотно впала у валюті, лише у гривнях це буде трохи більше – понад 11 тисяч. Ось така перемога, реформа митниці триває!", - повідомив Новіков.

Нагадаємо, раніше на КПП "Чоп" затримали групу осіб, яка намагалась перевести до Угорщини кілька десятків блоків цигарок.

Популярні новини зараз

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще