22-річного Стаса Толтошеєва, який 9 січня збив на своєму "Мерседесі" на смерть киянку, взяли під варту. Таку ухвалу виніс суддя Шевченківського районного суду Києва, повідомляє столична поліція.

"Сьогодні працівники лікарні швидкої медичної допомоги виписали водія "Мерседеса", який проходив стаціонарне лікування у медустанові. Це дало можливість доставити підозрюваного до Шевченківського райсуду Києва", - уточнюють в поліції.

Суддя виніс ухвалу – тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 137 тисяч гривень, кажуть правоохоронці.

Київська прокуратура оскаржить рішення Шевченківського райсуду столиці, повідомляє сайт відомства.

"Розмір застави не здатен забезпечити виконання підозрюваним передбачених законом обов'язків під час досудового розслідування. Тому будемо наполягати на його збільшенні до 1 мільйона гривень", - повідомила речник прокуратури Надія Максимець.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Показати ще

Читайте також: "Нетранспортабельний мажор-вбивця" засвітився в курилці лікарні (фото)

9 січня неподалік метро "Лівобережна" в Києві машина збила на смерть жінку. "Мерседес" вилетів з дороги, протаранив відбійник і врізався у будівлю стоматології. Жінка, яка в цей момент торгувала, отримала пошкодження, не сумісні з життям.

Хлопцю начебто стало погано, бо в нього вроджений порок серця. Але свідки переконують, що він був п'яним. Пізніше стало відомо, що Стас – мажор з Донбасу, син бізнесмена Андрія Толстошеєва.