В поліції розповіли подробиці жорстокого вбивства собаки. Місцеві жителі кажуть, що у нападнику впізнали депутата облради від партії "Відродження" 45-річного Мирона Помпеля.

"До Ужгородського районного відділення поліції вчора звернувся 61-річний житель села Худльово. Він розповів, що працює лісником в Анталівському лісництві. Вчора, 13 грудня, близько 16-ої вечора із своїм собакою обходив ялинки. В цей час невідомий вбив тварину. Зараз справу передають в обласну прокуратуру. Швидше за все, кваліфікація статті буде "жорстоке поводження із тваринами", - кажуть у Закарпатській поліції.

Місцеві ЗМІ пишуть, що нетверезий політик розстріляв лайку на ім'я Алтай.

Читайте також: Стихія розорила Закарпаття на 30 мільйонів

"Йосип Логін, який пропрацював лісником 32 роки, ніс службу в лісі зі своїм другом-собакою. В той час в цьому лісі полював депутат облради Мирон Помпель та його гості. Лісник підійшов до компанії, яка в цей момент розпивала спиртні напої, побачив вбиту в голову собаку і запитав їх, хто це зробив?! Мирон Йосипович підійшов до лісника, сказав, що це зробив він. Далі взяв за груди лісника, ударив об дерево та погрозами змусив піти", - написав у соцмережах місцевий житель.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання

Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"

Показати ще

Він додає, що лісник взяв вбиту собаку на руки та пішов геть.

Коментар від депутата отримати не вдалося.