Устаткування Макіївського та Донецького металургійних заводів на Донбасі вивозяться бойовиками в Росію.

Про це повідомила прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Вони заявляють, що зараз демонтуються металоконструкції Макіївського та Донецького металургійних, а також Харцизького трубного заводів. А все обладнання з підприємств вивозять до Росії.

Також в розвідуправлінні повідомили, що в Горлівці здійснено збройний напад на наряд поліції з метою заволодіння автотранспортними засобами.

Читайте також: "Сім'я" Януковича ріже Слов'янську ТЕС на металобрухт

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Це вже не перший випадок розграбовування терористами державного та комунального майна. Так, наприклад, бойовики бандформування "ДНР" почали різати на метал найбільший оптовий ринок в області "Господар", який знаходиться в декількох кілометрах від Донецька.

Раніше повідомлялося, що під керівництвом терористів "ДНР" в Єнакієвому почали різати на металобрухт шахту ім. Карла Маркса.

У приймальний пункт невідомі особи збираються здати обладнання, оснащення і все, на чому можна заробити. Селище Карло-Марксове після таких дій залишиться без вугледобувного підприємства, адже воно вже не підлягає відновленню.

А працівники СБУ спільно із поліцією припинили у Слов'янську діяльність пункту прийому металобрухту. На складах "підприємства" знайшли металу на 200 тисяч гривень.

Підприємці прийняли 40 тонн незаконного металу. Серед знахідок були надгробні плити та залізничні рейки.