Прокуратура Печерського району разом із київськими правоохоронцями викрила групу наркоторговців. Вони розповсюджували амфетамін на території шкіл і розважальних закладів столиці.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

Правоохоронці, під час досудового слідства, встановлено, що наркобізнес організував 52-річний киянин. Він облаштував нарколабораторію у власному будинку.

Зловмисник виготовляв вдома особливо небезпечну психотропну речовину - амфетамін.

Його спільницею була 23-річна жінка. Вона розповсюджувала їх у вечірній час. Жінка продавали наркотики поблизу навчальних і розважальних закладів.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Зловмисникам оголосили про підозру за статтею Кримінального кодексу "незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів".

Читайте також: "Наркобарон" в Одеській області сушив коноплі на горищі (фото)

Обом учасникам обрали запобіжні заходи на час досудового розслідування. Організатор наркобізнесу перебуватиме під вартою, а спільниця - під домашнім арештом.

Нагадаємо, раніше в Одеській області ліквідували підпільну нарколабораторію. Там виготовляли марихуану. Організував її 26-річний чоловік. Під час обшуків у нього виявил револьвер системи "Наган" з набоями і пістолет іноземного виробництва.