У місті Миколаївка співробітники поліції виявили в одній з квартир багатоповерхівки трупи 79-річної жінки та її 56-річного сина. Про це повідомляє управління Національної поліції у Донецькій області.

До правоохоронців зателефонували мешканці будинку та повідомили, що з квартири на другому поверсі відчувається трупний запах.

Слідчі, які прибули за викликом, знайшли в одній з кімнат труп господарки квартири, а в коридорі - тіло її сина. Також при огляді помешкання правоохоронці виявили відкриті газові вентилі. Тіла померлих направили на експертизу.

При огляді місця події було встановлено, що замок вхідних дверей не має слідів злому. Гроші та коштовності викрадені не були. В одній з кімнат на підлозі валялася велика кількість порожніх пляшок з-під горілки.

Читайте також: 15-річний харків'янин отримав 12 років в'язниці за вбивство сусідки

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Сусіди пояснили, що загиблий чоловік зловживав спиртними напоями. У стані алкогольного сп'яніння вів себе агресивно і часто конфліктував з матір'ю.

Експертиза встановила, що смерть жінки настала внаслідок удушення. На тілі її сина слідів насильницької смерті не виявили. Смерть обох потерпілих настала більш ніж за тиждень до того, як їх знайшли.

Правоохоронці розглядають різні версії події. За вказаним фактом проводиться досудове розслідування.