Співробітники Державної прикордонної служби України за добу виявили 16 нелегальних мігрантів на західній ділянці кордону. Зокрема, з Афганістану, Бангладешу та Пакистану.

Про це повідомляє прес-служба Дерприкордонслужби.

Прикордонний наряд сьогодні вранці на ділянці відповідальності відділу "Лужанка" Мукачівського загону виявив сім невідомих осіб. Їх зупинили під час спроби незаконно перетнути державний кордон. Порушниками виявилась сім'я з Афганістану. Вони розповіли прикордонникам, що направлялись до Європейського союзу в пошуках кращої долі.

Ще одну групу мігрантів затримали на ділянці відділу "Порубне" Чернівецького прикордонного загону.

Прикордонники разом із співробітниками Служби безпеки України та міграційної служби неподалік села Тарашани зупинили автомобіль марки BMW. Транспортний засіб мав румунську реєстрації. У салоні був водій, громадянин України, та четверо людей без документів. Чоловіки розповіли правоохоронцям, що є громадянами Афганістану.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

Читайте також: У київському хостелі затримали групу нелегальних мігрантів з Азії (фото)

Прикордонники Львівського загону також затримали п'ятьох мігрантів. На ділянці відповідальності відділу "Амбуків" Волинської області дільничний інспектор прикордонної служби виявив чотирьох громадян Пакистану і громадянина Бангладеш. Вони не мали при собі документів і хотіли перетнути державний кордон.

Всіх незаконних мігрантів доправили у відділи прикордонної служби. Їм надали всю необхідну допомогу. Подальшу долю їх перебування в Україні вирішуватиме суд.