Волинські правоохоронці у гаражі 18-річного юнака знайшли два кілограми бурштину та обладнання для його обробки. Про це повідомили в прес-службі УМВС України у Волинській області.

До правоохоронців надійшла оперативна інформація про те, що у гаражному кооперативі у місті Луцьку зберігаються речі, отримані злочинним шляхом.

Під час проведення огляду місця події спільно із працівниками прокуратури у гаражі правоохоронці виявили та вилучили близько двох кілограмів бурштину, три електричних плиткорізи та шліфувальний верстат.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею "придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом" Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Читайте також: Українець намагався вивезти 5 кілограмів бурштину у шкарпетках

Нагадаємо, раніше співробітники СБУ та прикордонники заблокували в аеропорту "Жуляни" контрабандний канал вивезення з України бурштину до східних країн. Правоохоронці затримали трьох кур'єрів після проходження митного оформлення та перетину зони митного контролю України. У багажі контрабандистів, які прямували до однієї з східних країн, правоохоронці вилучили близько 30 кілограмів високоякісного бурштину-сирцю.