Уманський міський відділ міліції оголосив у розшукав водія, котрий 23 жовтня на пішохідному переході біля школи збив дитину та втік.

"22-річний Володимир Крицький підозрюється у тому, що за кермом автомобіля "ВАЗ-21110" на нерегульованому пішохідному переході в місті Умань, Черкаської області скоїв наїзд на шестирічну дівчинку, після чого зник з місця події", - розповіла "Знай" Леся Усенко, прес-офіцер міськвідділу.

Читайте також: На дорозі Кіровограду лежить перевернута вантажівка (фото)

Виявилося, що водій на швидкості збив шестирічну Анну Фурман, яка з бабусею поверталася зі школи додому. Бабуся дитини Тетяна й досі не може прийти до тями, а сама Аня разом з мамою Оленою, яка в декреті виховує молодшу доньку Злату, зараз знаходяться у травматологічному відділенні Уманської міської лікарні. За попередніми даними, у дитини черепно-мозкова травма та переломи ніг.

"Йшли з свята осені. Онука просила купити її солодкого. Почали переходити дорогу. Я тримала її за руку. Більше нічого не пам'ятаю", - каже бабуся.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

Свідок Володимир Дідик їхав в автомобілі та зафільмував всю пригоду на відеореєстратор. Каже, що кинувся наздоганяти правопорушника на власному автомобілі, але той встиг відірватися. Відео пригоди чоловік виклав у інтернет. На відео зафіксовані номера автомобіля.

У соціальних мережах небайдужі уманчани збирають кошти на лікування дитини. Мама дівчинки від коментарів відмовляється. Знайома родини, Яна, розповіла, що небайдужі зібрали близько 30 тисяч гривень, а дівчинці зробили операцію на голові.

Мешканці села Родниківка, звідки родом водій пишуть, що він - син місцевої наркоторговки на прізвисько Ляля. Він вже встиг винайняти адвокатів та зараз залишається вдома під домашнім арештом. Міліція проводять слідчі дії.

Читайте також: Сім'я українців загинула у кривавому ДТП в Росії (відео)

Тим часом, незадоволення серед уманчан зростає. Люди обурюються тим, що водій не за ґратами.

"Моя дитина завжди переходить дорогу у тому місці, коли йде до школи і назад додому. Тому потрібно жорстоко покарати хоча б одного, тоді й інші збавлятимуть швидкість", - каже Світлана Сергієнко, місцева мешканка.