У Києві правоохоронцями була затримана винахідлива злодійка. Вона знімала квартири подобово і "обчищала" їх. З квартир виносила все - від техніки до батарей і постільної білизни.

Про це повідомляє прес-служба столичного управління МВС.

До чергової частини Оболонського райуправління МВС зателефонувала жінка, із заявою про те, що її квартиру обікрали. У злочині вона звинуватила дівчину, якій здавала житло в оренду.

Потерпілою стала - власниця фірми з надання послуг у сфері нерухомості. Вона вже втретє опинилася жертвою подібного злочину. Жінка описала зовнішність, прикмети і надала фотографію паспорта "квартирантки".

Правоохоронці застали шахрайку вдома. Заявниця впызнала кривдницю і речі, зниклі з трьох квартир. З'ясувалося, що крадену побутову техніку та меблі злодійка звозила в приватний будинок, після чого продавала в Інтернеті.

Популярні новини зараз

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Для укладення угод 27-річна дівчина використовувала крадені паспорти, і вклеювала в них свою фотографію. Раніше її вже судили за підробку документів та шахрайство.

Читайте також: Шахрайка вкрала у жінки-інваліда 28 тис грн

Нагадаємо, нещодавно в будівельному гіпермаркеті затримали 17-річного злочинця, який вкрав батарейок на 11 тисяч гривень.