Прокуратура Львівщини повторно оскаржуватиме вирок суду, який оштрафував екс-ректора Львівської фінансової академії лише на 25,5 тисяч гривень.

Як розповіла ZAXID.NET речниця прокуратури Львівщини Мар'яна Гайовська, касаційну скаргу, яку прокуратура вже готує, розглядатиме Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ, який розташований у Києві.

Закон передбачає тримісячний термін для подання касаційної скарги. Але Мар'яна Гайовська зазначила, що її підготують і подадуть значно раніше.

Нагадаємо, тиждень тому Апеляційний суд залишив без змін вирок ректору Львівської державної фінансової академії Петру Буряку, якого Галицький районний суд визнав винним у хабарництві та оштрафував на 25,5 тисяч гривень.

Читайте також: Львівський ректор-хабарник відбувся невеличким штрафом

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Вирок суду першої інстанції уже набув чинності і ректору повернули майже 100 тисяч гривень застави та зняли арешт із його будинку та квартири. Він у будь-який час може сплатити 25,5 тисяч штрафу.

Нагадаємо, у березні цього року правоохоронці затримали 64-річного ректора Львівської державної фінансової академії Петра Буряка під час отримання хабара в сумі $2 тисяч. Згодом під час проведення обшуків у його квартирі виявили понад 2 мільйона гривень та 5 кілограмів золотих виробів.