У Миколаєві на одній із виборчій дільниці члени ДВК виявили 300 зіпсованих виборчих бюлетенів. Про це повідомляє громадянська мережа "Опора".

Зокрема, бюлетені для голосування за міського голову виявились у плямах, очевидно були залиті якоюсь рідиною. З даного приводу був складений акт, зіпсовані бюлетені "погасили".

Спостерігач "Опори" на одній з дільниць у Херсоні зафіксував велику кількість виборчих бюлетенів без печаток.

"В дільничній виборчій комісії пояснили, що в них погана, незручна печатка, і вони не встигли проставити на всіх бланках бюлетенів печатки при прийнятті виборчих бюлетенів на засіданні дільничної виборчої комісії, як того вимагає закон. Печатки проставлялися просто в процесі видачі бюлетенів для голосування", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Житомирським виборцям не додали бюлетеня, а в Запоріжжі - зайві

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Спостерігачі склали акт щодо цього порушення. В акті зазначено, що відсутні печатки на 870 бюлетенях по виборах до Херсонської міської ради, на 851 бюлетені по виборах до Херсонської обласної ради, на 621 бюлетені по виборах до районної ради та 760 - по виборах Херсонського міського голови.

Нагадаємо, у місті Вишневе під Києвом міліція затримала 4 людини за спробу підкупу виборців з метою схиляння голосувати за кандидата на посаду міського голови.