Вчора в Миколаєві голові комісії передали гроші у пакеті на суму 27 тисяч гривень прямо у приміщенні виборчої дільниці, що по вулиці Електронній. Про це повідомляє громадська організація "Опора".

Про це стало відомо від одного з членів комісії, якій здалось підозрілим те, що хтось приніс на дільницю підозрілий пакет, вона й повідомила про це правоохоронців. Працівники міліції перевірили вміст пакету та виявили у ньому гроші та порожні конверти.

Голова комісії Марина Сабодаш, яка є представником Радикальної партії Ляшка, заявила, що гроші їй передали, як керівнику підприємства для розрахунку з працівниками. Пізніше у жінки виникла інша версія про те, що гроші їй принесли для закупівлі товару для того ж підприємства. Наявність порожніх конвертів голова комісії пояснити не змогла.

Читайте також: "Азовці" масово псують агітнамети екс-регіоналів (фото)

Разом з тим, як повідомляє видання "Преступности.НЕТ", Марина Саботаш є заступником директора підприємства "Універсал-Юг", засновником якого є депутат Миколаївської міської ради Анатолій Дюмін. Як відомо, він балотується у міськраду від партії "Опозиційний блок" якраз по цьому округу.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook виконуючий обов'язки голови обласної організації Радикальної партії Олександр Ногальський, голову комісії терміново буде замінено.

Сама ж голова комісії від спілкування зі спостерігачем Громадянської мережі ОПОРА відмовилась. Правоохоронці опитали свідків та очевидців події, вилучили гроші та взяли пояснення у голови комісії.