Під час санкціонованого обшуку міської ради на Одещині правоохоронці вилучили рулон георгіївський стрічок, предмети окупаційної символіки та бухгалтерсько-фінансову документацію. Повідомляє місцевий сайт RE: пост.

Обшукували кабінети чиновників: оглядали сейфи, перевіряли тумбочки, шафи. У чотирьох кабінетах знайшли "колорадські" стрічки. Слідчі оглянули кабінет і міського голови Володимира Новацкого. Під час обшуку він був у відпустці.

У кабінеті секретаря міськради знайшли стрічку, яку, за його словами, він зберігав впродовж багатьох років і навіть не пам'ятав про неї. "Я був здивований, коли дізнався, що у мене в сейфі знайшли "георгіївську" стрічку. Можливо вона належить моїм попередникам", -зізнався чоловік.

Виконувачу обов'язків міського голови , Людмилі Паскаль, стало зле. Вона втратила свідомість. Жінку ушпиталили.

Під час обшуку працівники міськради чинили опір.

Популярні новини зараз

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Співробітники прокуратури спільно з міліцією діяли на підставі постанови суду у рамках кримінального провадження - зловживанні службовим становищем посадовцями органів місцевого самоврядування.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: На Прикарпатті кандидати нахабно порушують правила агітації (фото)

Нагадаємо, що в Тбілісі місцеві активісти змусили зняти кремлівських байкерів "георгіївські" стрічки зі своїх мотоциклів. Грузини вважають стрічки символом російської окупації і забороняють використовувати їх у своїй країні.