Працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій продовжують гасіння 14 локалізованих осередків тління торфу на загальній площі близько 20 га у 9 районах Київської області.

До гасіння залучено 153 людини та 49 одиниць техніки, повідомляє прес-служба ДСНС.

Зокрема, у Києво-Святошинському районі горить 4,3 га у селі Мощун, 0,5 га у Гостомелі та 0,2 га у Ірпіні; у Вишгородському районі – 2 га у Демидові та 0,1 га у Абрамівці; в Обухівському районі – 2,9 га поблизу села Великі Дмитровичі; у Баришівському районі – 0,4 га поблизу Гостролуччя; у Бородянському районі - 2,1 га поблизу Бородянки; у Іванківському районі – 2,9 га в селі Горностапіль; у Васильківському районі – 1,4 га в селі Перевіз; у Броварському районі – 0,2 га в Бервиці, 1,6 га – в Кулаженцях та 0,6 га – у Мокреці; у Переяслав-Хмельницькому районі – 1,05 га поблизу села Пристроми.

Читайте також: У Черкасах люди задихаються від шкідливого смогу

Окрім того, сьогодні о 6:35 у Дніпровському районі Києва у мікрорайоні ДВРЗ виникло загорання трав'яного настилу на площі близько 1,5 га. Пожежу локалізовано, у гасінні беруть участь дві автоцистерни та 10 пожежників.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Радіаційний фон у Києві та Київській області знаходиться у межах норми та складає в середньому 11-13 мікрорентген на годину.