У п'ятницю, 9 жовтня, у Донецькій області на лінії розмежування між силами АТО та незаконними збройними формуваннями відбулося відкриття нового контрольного пункту в'їзду/виїзду "Новотроїцьке". На його базі створили гуманітарно-логістичний центр, на якому українці зможуть придбати продукти харчування та ліки за ринковими цінами, зняти готівку. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

Пункт розташований на трасі "Маріуполь-Донецьк". Тут військовослужбовці Держприкордонслужби разом з працівниками ДФС України здійснюватимуть контроль пропуску осіб, транспортних засобів та вантажів.

У Держприкордонслужбі зазначили, що контрольний пункт збудований за більш досконалою технологічною схемою. Це дозволить зменшити час очікування для людей.

Читайте також: Бойовики на пропускних пунктах силою відбирають у людей автівки

До служби саме в цьому контрольному пункті в'їзду/виїзду будуть залучатися прикордонники з числа місцевих жителів, які напередодні виявили бажання проходити службу за контрактом у лавах Держприкордонслужби.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Нагадаємо, станом на 7 жовтня Рада національної безпеки і оборони досі не надала дозвіл для відкриття пішохідних пунктів пропуску громадян у Станиці Луганській та Новотошківському.