Співробітники міліцейської служби з протидії економічним злочинам вчора вилучили у Закарпатській області велику партію фальсифікованих алкогольних виробів.

Про це повідомляє прес-служба управління Міністерства внутрішніх справ у Закарпатській області.

Правоохоронці провели санкціоновані обшуки на підставі ухвал суду у місті Мукачеве та у Свалявському районі. Міліціонери, в ході них, виявили та вилучили 3814 пляшок горілки. Всі вони мали акцизні марки з явними ознаками підробки.

Зокрема, в одному з приватних будинків в Мукачеві правоохоронці виявили 124 ящики горілки "Пшенична" , у яких було 2480 пляшки з алкоголем. На них були наклеєні підробці акцизні марки. Також на місці знайшли 320 пляшок з горілкою, на яку не було документів про її походження.

Читайте також: На Вінниччині пенсіонерка намагалася провезти 90 літрів паленої горілки (фото)

Популярні новини зараз

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

У приміщенні приватного магазину в селі Сусково Свалявського району міліціонери знайшли 54 пляшки горілки різних найменувань. Вони також мали фальсифіковані акцизні марки, або без документів про її походження.

На складі роздрібно-гуртового магазину у Мукачеві, розташованого на одному з ринків міста, правоохоронці вилучено 960 пляшок контрафактної горілки "Пшенична" з фальсифікованими акцизами.

Правоохоронці проводять перевірки за даними фактами. Міліціонери розшукують власників фальсифікованого алкоголю.