У мережі з'явилося відео пожежі в селищі Мар'їнка Донецькій області. Там на вулиці Тельмана, 158, внаслідок нічного обстрілу бойовиків вигоріло повністю приватне помешкання.

Про це повідомляє You Tube.

В результаті обстрілу в селищі виникла пожежа, яка повністю знищила приватний будинок.

Відзначається, що на Донбасі після заходу сонця тривають обстріли з боку терористичних угруповань. В основному страждають населені пункти, які знаходяться неподалік смуги розмежування.

За минулу добу, за повідомленням представника АП з питань АТО Андрія Лисенка, найбільш гарячою точкою в зоні АТО була Мар'їнка.

Популярні новини зараз

Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

Виплати скасують, а ви і не знатимете: хто з українців може не дочекатися соціальної допомоги у жовтні

Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін

Показати ще

"Найбільш "гарячою точкою" вчора була Мар'їнка, де противник близько півтори години вів вогонь по українських позиціях. Важке озброєння, як і раніше, не застосовується", - повідомив Лисенко.

За його словами, на інших напрямках терористи вели вогонь із стрілецької зброї і гранатометів.

Читайте також: Бойовики обстріляли українські позиції п'ять разів за добу

"У темний час доби кілька разів відкривали вогонь в районі Світлодарського водосховища, поблизу селищ Луганське і Лозове. Противник застосував стрілецьку зброю і гранатомети. Ще одна короткочасна провокація окупантів відбулася поблизу Майорська", - додав Лисенко.

Як повідомлялося раніше, за даними представника АП з питань АТО, за минулу добу немає загиблих. Четверо українських військових були поранені в районі Мар'їнки.