У поліції спростували інформацію про те, що столичні патрульні зливали бензин у пластикові пляшки на одній з автомобільних заправок у Києві.

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції України на своїй сторінці у Facebook.

У поліції навели кілька фактів, які спростовують цю інформацію. Зокрема, кепки працівників патрульної поліції не мають ніяких лейбів в районі застібки, а на фото вони є. Зазначається, що на патрульних автомобілях з боків немає синьо-жовтої смужки, а в багажнику обов'язково є бронежилети і червона аптечка. На задніх дверях на сонці мав би віддзеркалюватись напис "поліція" та мав бути спеціальний малюнок.

У поліції наголосили, що заправка, де трапилась ця подія, насправді знаходиться в Обухові. Це можна визначити по будівлі з червоної цегли і червоним дахом, а також по багатоповерхівці позаду.

"Патрульна поліція наразі є лише в Києві, Одесі та Львові. Ми фізично не могли там бути, бо це місто поза нашою компетенцією та й всі патрульні машини оснащено GPS-передавачами, які ми цілодобово відстежуємо", - наголосили столичні правоохоронці.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Читайте також: Київські поліцейські зливали бензин у пляшки (фото)

На сайті МВС у Київській області з'явилась інформація про те, що співробітників експериментальної патрульної служби міліції Обухівського району притягнули до дисциплінарної відповідальності за порушення вимог протилежної безпеки на автозаправній станції.

Зазначається, що у службового автомобіля "Деу Сенс" під час патрулювання вийшла з ладу паливна система автівки і старший групи прийняв рішення викликати підмогу.

На допомогу прибув патруль на автомобілі "Тойота Пріус". На одній з заправок правоохоронці за відсутності спеціальної ємкості для транспортування пального змушені були налити бензин у пластикові пляшки. Після чого ємкості з пальним міліціонери доставили за місцем призначення і наряд міліції зміг продовжити патрулювання за своїм маршрутом.