На Рівненщині у селі Бродниця, через створення аварійної ситуації на дорозі, водій авто до смерті забив іншого водія. Про це повідомляє УМВС України в Рівненській області.

Міліціонери встановили, що потерпілим є 48-річний місцевий житель. Чоловік, рухаючись на автівці "Ford Transit", виїжджав з вулиці села на автодорогу сполученням Дубровиця-Зарічне. У цей час біля нього зупинився автомобіль марки ВАЗ-2107, у якому перебувало двоє чоловіків. Один з них вийшов з авто та, підійшовши до потерпілого, почав бити його в обличчя, після чого сів в автомобіль і поїхав у невідомому напрямку.

Від отриманих травм чоловік помер на місці події. Його тіло направили в морг для проведення судово-медичної експертизи. Згідно з висновком, смерть чоловіка настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми, крововиливу під м'яку мозкову оболонку, забою мозку.

Читайте також: Під Києвом п'яний чоловік побив міліціонера

"Оперативники обласного управління карного розшуку разом зі своїми колегами із Зарічненського райвідділу встановили та затримали нападника,— повідомив заступник начальника УМВС України в Рівненській області Володимир Голубош. – Ним виявився 35-річний житель Костополя".

Популярні новини зараз

Хлопчик, який втратив матір на війні, звернувся до Лубінця з проханням "розібратися" з бабусею-злодійкою: забрала всі гроші дитини

Водії хапаються за серце: на АЗС рекордне подорожчання

Будуть призвані у двох випадках: нові правила мобілізації чоловіків старше 50 років

Можете навіть не пробувати: які послуги недоступні чоловікам без військового документа

Показати ще

Чоловіка затримали, зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Затриманий розповів, що коли він рухався автодорогою сполученням Рівне-Зарічне, у селі Бродниця водій автомобіля "Ford Transit", виїжджаючи з вулиці, створив аварійну ситуацію. Обурений чоловік різко загальмував, вийшов зі своєї автівки, вдарив кілька разів у обличчя іншого водія і смикнув його, так, що чоловік випав з транспортного засобу на асфальт. Після цього, дещо заспокоївшись, водій "Жигулів" повернувся до свого авто та поїхав далі, навіть не підозрюючи, що позбавив людину життя.