У Донецькій області зведена мобільна група у складі спецпідрозділу ГФС "Фантом", співробітників СБУ та прикордонників ліквідувала канал постачання з окупованих територій підроблених цигарок.

Про це повідомляє на прес-служба Державної фіскальної служби.

"Спроби транспортування контрафактних тютюнових виробів через лінію розмежування давно перебувають в полі уваги Служби. В даний час встановлено, що такі сигарети виробляються на одній з фабрик, розташованих на непідконтрольній Україні території. У результаті проведеної спецоперації вдалося відстежити і затримати чергову партію підробленого товару" - йдеться в повідомленні.

Читайте також: "Фантом" перехопив партію боєприпасів на Луганщині

За словами ГФС, фура, яка перетнула лінію розмежування поза офіційним пунктом пропуску, була зупинена біля селища Новолуганське. Під час її огляду було виявлено 135 000 пачок сигарет з підробленими акцизними марками, вартістю більше двох мільйонів гривень. Водій, житель Донецької області, надав два пакети документів на вантаж, але виявилося, що вони оформлені на фіктивне підприємство, яке вже два роки не звітує про свою діяльність.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще