В Одесі при спробі до втечі застрелено ув'язненого. Як повідомили в управлінні Державної пенітенціарної служби в Одеській області, НП сталася в ніч на 31 серпня у виправній колонії №14, розташованій по вулиці Краснова.

Як зазначили у відомстві, засудженого 1988 року народження застрелено при спробі до втечі. Загиблий був засуджений до 3,5 років позбавлення волі. За деякими даними, термін покарання чоловіка вже минав, передає УНІАН.

Читати також: В Одесі активісти захопили резиденцію Ківалова (фото)

Зазначимо, в Одесі 30 серпня співробітники Одеського установи виконання покарань управління державної пенітенціарної служби в Одеській області (№21, СІЗО) запобігли спробі втечі двох ув`язнених.

Нагадаємо, 21 серпня в Південній виправній колонії (№51), висловлюючи невдоволення режимом утримання, вісім засуджених вчинили акт членоушкодження. 19 серпня ув'язнений втік з колонії. Як повідомили в прес-службі управління Державної пенітенціарної служби в Одеській області, засуджений проявив себе, як "такий, що стає на шлях виправлення". Тому його перевели на ділянку соціальної реабілітації при вищеназваній колонії, де він був влаштований робітником.

Популярні новини зараз

Не врятують навіть оновлені дані: кого з чоловіків примусово доставлять до ТЦК

Київстар змінює тарифи з 29 жовтня: що чекає на абонентів

Хто з чоловіків справді важливий для економіки: починається аудит "броней"

Чоловіків знову кличуть до ТЦК: треба заново пройти процедури

Показати ще