Учора незаконні збройні формування на Донбасі не використовували озброєння, калібр якого перевищує 100 міліметрів.

Як повідомляє прес-центр АТО, велися поодинокі хаотичні обстріли позицій українських військ.

"29 серпня, з 18 години і до опівночі, обстановка в зоні АТО залишалася стабільною, без тенденції до загострення. Незаконні збройні формування не використовували озброєння, калібр якого перевищує 100 міліметрів. А поодинокі обстріли наших позицій, мали здебільшого хаотичний і провокативний характер", - сказано у повідомленні.

Так, за даними прес-центру, наприкінці доби ворог з гранатометів обстріляв сили АТО в Трьохізбенці, Авдіївці, Мар'їнці. А під вогонь зі стрілецької зброї двічі потрапляли українські підрозділи в Опитному.

На Артемівському напрямку близько 22 години бойовики обстрілювали з гранатомету наш опорний пункт у Луганському. А близько опівночі з 82-міліметрового міномету проросійські найманці били по українських позиціях у Кримському, що на Луганщині.

Популярні новини зараз

Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати

Плату за світло нараховуватимуть по-новому

Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення

В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення

Показати ще

Читайте також: Бойовики сьогодні майже дотримувалися режиму тиші

Загалом, упродовж вчорашньої доби, бандформування 19 разів порушили режим припинення вогню. Один раз бойовики застосовували міномет, 10 – гранатомети.

Після опівночі і до 6 ранку 30 серпня, злочинці двічі зі стрілецької зброї обстрілювали сил АТО в Опитному. Та двічі вели вогонь з великокаліберних кулеметів по Пісках.