Блокпости поблизу Маріуполя обладнали спеціальними модулями, які дозволяють якісно та швидко забезпечувати належний контроль під час перетину пунктів пропуску. Про це повідомляє УМВС Донецької області.

На двох пунктах пропуску в Маріуполі почали тестову роботу автономні модулі, де цілодобово несуть службу правоохоронці для недопущення незаконного ввезення й вивезення нелегальної зброї, проникнення учасників бандформувань з окупованої території та виявлення інших правопорушень.

У міліції поінформували, що модуль обладнаний усім необхідним для роботи та відпочинку правоохоронців. За допомогою спеціальної техніки міліціонери мають змогу за лічені хвилини перевірити підозрілих осіб і автівки за розшуковими базами.

Читайте також: На блокпосту у Донецькій області знайдено боєприпаси і автомати ( фото)

"Тепер на перевірку осіб, які перетинають блокпост, йде значно менше часу. Оснащення пунктів пропуску новим обладнанням в рази підвищує ефективність несення служби співробітниками міліції і військовослужбовцями і не створює незручностей мешканцям", - сказав начальник Маріупольського МУ Сергій Матвійчук.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах

Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити

Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки

Показати ще

Нагадаємо, нещодавно також запрацював оновлений контрольний пункт пропуску під Артемівськом Донецької області.