Більше десятка невідомих чоловіків у камуфляжі напали у суботу, 29 серпня, в центрі Львова на депутата Львівської міськради Андрія Хомицького, облили його кефіром та закидали гречкою.

Про це пише Zaxid.net.

Інцидент стався у суботу близько 14:20 коло готелю "Львів", куди Андрій Хомицький прийшов на зустріч. За його словами, його телефоном запросила на зустріч людина, що представилась журналістом "Української правди".

Коли депутат міськради прийшов на домовлене місце зустрічі замість журналістів його зустріли люди у камуфляжі, які силоміць протягнули його кілька десятків метрів до сміттєвих баків і вкинули депутата в один із них. При цьому нападники облили Хомицького кефіром і обсипали гречкою.

Читайте також: Порошенко і Фірташ оформлять олігархічний союз - політолог

Популярні новини зараз

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

"Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Показати ще

Хомицький не впізнав нікого з нападників, але вважає, що до цього причетні представники "Свободи".

"Це "свободівці". Тут все зрозуміло. Якщо був кефір і гречка, то хто ж іще міг це зробити. Пов'язую це з тим, що виступаю проти свободівських оборудок, проти того, що вони витворяють в міській раді, а також із тим, що перейшов у новостворену фракцію партії УКРОП", – зазначив Хомицький.

У "Свободі" заперечують свою причетність до цього інциденту.

Раніше Андрій Хомицький був активним членом цієї партії, але вийшов з неї в кінці 2014 року на знак протесту проти авторитарних методів партійного керівництва. Після виходу з партії Хомицький неодноразово заявляв про корупцію у середовищі "Свободи".