Користувачі мережі беруть активну участь у флешмобі на підтримку Ігоря Козловського - вченого співробітника, який потрапив у полон до бойовиків окупованих територій.

Люди пишуть на аркуші паперу #FreeKozlovskyy і публікують в мережі. Багато пишуть слова підтримки і підбадьорення і закликають уряд робити все можливе, щоб звільнити Козловського. Вчений знаходиться в полоні у терористів вже 414 днів: його викрали в січні 2016 року. Бойовики звинувачують чоловіка в тому, що він у власному будинку зберігав дві бойові гранати.

Їх не цікавить той факт, що Ігор Козловський живе разом з дуже хворим сином: половина тіла хлопця паралізована, також він хворий на синдром Дауна. Незважаючи на це, чоловік все одно "повинен бути покараний" військовим "трибуналом".

Племінник Козловського пише, що в його ситуації бойовики налаштовані вкрай рішуче і немає ніякої рятівної надії на виправдання, тому єдина можливість повернути справу на свою користь - це піддавати інформацію максимально широкому розголосу.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що бойовики ЛНР опублікували відео з допитом українських розвідників.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще