Ericsson має намір придбати підрозділи Ericpol в Польщі та Україні - розробника програмного забезпечення, з яким Ericsson працює вже багато років. Близько 2 тисяч працівників перейдуть на роботу в Ericsson.

Про це йдеться в офіційному прес-релізі компанії Ericpol, пише ZAXID.NET.

Як розповідає радник міського голови Львова Ілля Кенігштейн, керівництво Ericsson отримало пропозицію інвестувати в Україну на цьогорічному форумі в Давосі. Зрештою, шведи обрали Львів. У місті певні, такий крок покаже іншим світовим лідерам інновацій, що тут безпечно та комфортно працювати.

"Вони розуміють, що загалом тут є достатньо потенціалу. І це дуже добре, що це відбувається у Львові. На мій погляд, Львів найкомфортніший в порівнянні з іншими містами України і навіть Східної Європи", – каже Ілля Кенігштейн.

Нардеп Сергій Кіраль зауважив, що купівля Ericsson свого східноєвропейського партнера свідчить про готовність вкладати гроші та розвивати офіс у Львові. Адже, це щонайменше дешевше, ніж в тій самій Польщі.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Читайте також: Siemens хоче в Україні виробляти локомотиви і трамваї

"Я очікую, що десь найближчі роки кількість працівників власне львівського офісу Ericsson мала б вирости до тисячі. Ми маєм хороший приклад вже з Nestle у Львові, які починали з 200-300 працівників і сьогодні це понад тисячу працівників", – розповідає Сергій Кіраль.

Центр розробок і досліджень компанії Ericsson з'явиться у Львові вже в першому кварталі 2016 року.