В Одесі на Куликовому полі правоохоронці затримали та депортували до Придністров’я жительку Бендер Ангеліну Крамчанинову, відому також під ім'ям Анжела Візій, повідомляє ГО "Оберіг".

Цю провокаторку неодноразово помічали на проросійських мітингах в місті. Анкета на Крамчанинову міститься в базі сайту "Миротворець"

Крамчанинова отримала українське громадянство в 2014 році. Неодноразово була помічена в Одесі в ролі учасниці проросійських мітингів. За даними активістів центру "Миротворець", підтримує відносини з бойовиками Донбасу.

"Її кар'єра почалася з початку 2014 року. Улюблені теми – рускій мір, «святе православ'я» і «Ми одесити, а вони приїжджі…». Сама Ангеліна є мешканкою так званої «ПМР», уродженка міста Бендери. Одесу вона відвідує строго в дні масових заходів сепаратистського спрямування", - повідомили в ГО "Оберіг".

Однак цього разу під час перевірки документів вона не змогла пред'явити свій паспорт, тому її депортували до Придністров'я, звідки вона родом.

Як повідомляв сайт Знай.ua, під час забезпечення правопорядку в Одесі 2 травня співробітники служби безпеки затримали групу провокаторів і диверсантів.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще