Український телеведучий Сергій Притула розкрив основні причини своїх поїздок в зону АТО.

Про це він розповів у коментарі "Разом".

Шоумен зізнався, що через тривале протистояння на Донбасі він просто не може вчинити інакше, адже військові потребують допомоги.

"Було б не розумно використати мій кредит довіри від українців для підтримки армії", - додав він.

Притула згадує, що почав активніше займатися волонтерською діяльністю під час боїв під Авдіївкою. Тоді йому вдалося зібрати близько 3,3 мільйонів гривень.

На ці гроші він придбав два снайперських комплекси, тепловізори, коліматорні приціли, оптику високої кратності, оснащення для кулеметників. Часто привозив і більш буденні, але теж необхідні речі: одяг та їжу.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Для поїздок на передову йому доводиться буквально викроювати вільний час між постійними концертами та ефірами на телебаченні. Іноді Притула їде в АТО разом із волонтерами, адже знайомий із багатьма із них.

"Розчулюють, пробивають до сліз. Нерідко приносять заощадження, на які хотіли купити подарунки рідним перед святами", - зізнався він.

Нерідко шоумен влаштовує міні-виступи для українських захисників, аби підтримати не тільки обладнанням та харчами, а й морально.

"Намагаюся потішити хлопців", - підсумував Притула.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Сергій Притула розчулив історією про улюблену машину, на якій він їздив у зону АТО.