Українська співачка Анастасія Приходько заявила, що проведення "Євробачення-2017" у Києві дало поштовх новому витку кремлівської пропаганди в РФ – росіянам "дозволили відверто ненавидіти Україну".

Про це вона розповіла в коментарі espreso.tv.

Артистка згадує, що свого часу також була однією із тих, хто боровся за звання кращої на пісенному конкурсі — її навіть дискваліфікували. Останній куплет композиції "Мама" так і не дали доспівати, хоча голосували за неї активно. Тоді росіяни стали на бік співачки, але тепер, як підкреслює Приходько, вони кардинально змінилися.

"Якщо вони не розуміють того болю, який у мене є, я відпускаю їх, нехай вони ідуть з Богом", - додала вона.

Від початку протистояння на Донбасі Кремль дав черговий привід ненавидіти українців — розпалював ворожнечу навіть серед представників шоу-бізнесу, але насправді ситуація почала погіршуватися ще раніше.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Відчула це на собі і Приходько, коли десять років тому приїхала до Москви на кастинг "Фабрики зірок".

"Нас зустрічали зі словами "це команда із Хохляндії?". Вони зробили пропаганду, побудовану на брехні, хоча раніше в ЗМІ не було таких висловлювань щодо України", - відзначає співачка.

Далася взнаки і анексія Криму. Артистка запевняє, що росіяни почали робити вигляд, ніби півострів — то цілком окрема держава, а вони самі не розуміють української мови.

Приходько підсумувала, що краще за все у такий час викорінити з українського ефіру російські серіали та новорічні вогники, які можуть хоч якось негативно впливати на свідомість громадян.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Анастасія Приходько розкрила шокуючі подробиці викрадення на Донбасі.