Українська кіностудія "100 кубов" знімає повнометражний трилер "Паранезія". Спеціально для зйомок фільму команда запросила американського актора та продюсера Тоні Тодда, повідомляє Думская.

В активі Тоні є більше ста ролей у різних голлівудських фільмах. Він встиг відзначитись у таких відомих фільмах, як "Зоряний шлях", "Пункт призначення" та "Кендімен". Найбільшу славу актору принесли саме фільми жахів.

Тоні Тодд перебував у Одесі небагато часу. Режисер "Паранезії" Ігор Рябчук розповів, що всі сцени за участю американця були відзняті за три дні.

"Це були дуже насичені дні. У перший день ми провели на знімальному майданчику, в "офісі ЦРУ". Потім знімали в одеському Гідропорті і миколаївському СІЗО. У всієї знімальної команди відібрали телефони, ключі та документи, а раз на півгодини нам доводилося зупиняти зйомку, щоб вивели заарештованого. Тоні жартував, що йому не звикати, бо він сидів в самому Алькатрасі, коли знімався в "Скелі", - коментує режисер.

Як зазначають творці фільму, їм було дуже складно запросити американську зірку знятися в Україні. Лише Тоні Тодд погодився. Сам актор стверджує, що всі друзі відмовляли його це робити.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Читайте також: "Табула Раса" і "Zdob si zdub" відмовилися від скандального київського концерту

Сценаристом фільму є ірландський письменник Шон Райан. Фільм розповідатиме про людину, яка страждає на параною та амнезію. Із цих двох слів утворюється назва картини.

Продюсери фільму кажуть, що їхньою метою є довести американському ринку, що в Україні можна зняти кіно не гірше ніж у Голлівуді.