Лідери українських гуртів Бумбокс та Pianoбой Андрій Хливнюк та Дмитро Шуров підписали меморандум про взаєморозуміння з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Про це йдеться у повідомленні на офіційних сторінках гуртів у Facebook.

Музиканти приєдналися до всесвітньої кампанії Imagine на підтримку рівних прав для всіх дітей. В рамках партнерства Бумбокс та Pianoбой заспівають легендарну пісню Джона Леннона "Imagine" і присвятять її дітям України.

"Під час конфліктів діти найбільше потребують допомоги, миру, а також підтримки і турботи. Надзвичайно важливо у будь-який можливий спосіб нагадувати людям про проблеми дітей та мобілізувати зусилля спільноти, щоб допомогти їм", - зазначила голова представництва ЮНІСЕФ в Україні Джованна Барберіс.

Читайте також: Українські зірки дадуть "стихійні" концерти на вулицях Києва

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

"Варто сказати, що мрії збуваються. Ми з Дмитром Шуровим будемо співати пісню Джона Леннона - "Imagine". Йоко Оно і Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) запропонували виконати цю пісню музикантам в усьому світі, і я гордий, що ми зможемо приєднатися до цієї ініціативи", — додав фронтмен гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк.

Кампанія Imagine має на меті привернути увагу до проблем обмеження прав дітей в усьому світі. Її представили всесвітньо відомі виконавці та артисти до 25-ї річниці підписання Конвенції Організації Об'єднаних Націй з прав дитини.

У кампанії вже взяли участь Йоко Оно, Х'ю Джекман, Кеті Перрі, Ніколь Шерзінгер, Кортні Кокс, Румер Уїлліс, Девід Аркетт, Ніно Катамадзе і багато зірок.

Приєднався також Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун, який заспівав пісню у супроводі хору.