Вчора в Херсоні правоохоронці задокументували факт продажу 7 грамів коноплі на суму 400 гривень співробітником батальйону патрульної служби особливого призначення "Херсон".

Працівники міліції провели обшук в його будинку і на присадибній ділянці.

У правопорушника виявили та вилучили 30 кущів конопель, саморобні прилади для обробки та куріння наркотику, 200 грам подрібненої коноплі, патрони до автомата Калашникова та пістолета Макарова і 2 димові шашки. А дах свого будинку чоловік задіяв як місце для переробки конопель.

Зараз ведеться слідство. Відкрито кримінальне виробництво за статтею "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів". Відповідно до неї, порушнику передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Зараз співробітнику "Херсона" обирають запобіжний захід.

Популярні новини зараз

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Читайте також: П'яні міліціонери поранили хлопця з табельної зброї

"Ми продовжуємо очищення рядів міліції від тих, хто підриває довіру громадян до правоохоронців, хто порушує Закон, зраджує інтереси служби", - повідомив начальник Управління Міністерства внутрішніх справ Херсонщини Артур Меріков.

Меріков також заявив, що корумпованим і непрофесійним працівникам, які дискредитують звання правоохоронця, не місце в органах внутрішніх справ.