Протягом наступних двох місяців за домовленістю з представниками митниці та прикордонної служби США до України приїдуть американські митники. Вони ділитимуться власним досвідом з українськими колегами.

Про це повідомив голова Державної фіскальної служби Роман Насіров на прес-конференції у Київській міській митниці.

"Вчора я зустрічався з керівництвом американської митниці та прикордонної служби, які вже надають нам технічну допомогу. Ми домовилися, що протягом наступних двох місяців від американської сторони приїдуть митники, які працюватимуть у Київській та Одеській митницях по обміну досвідом", – розповів керівник фіскальної служби.

Він додав, що сьогодні спостерігається дуже великий інтерес Америки до України, до тих реформ, що проводяться в нашій державі.

Насіров наголосив, що для реалізації реформ відомство здійснюємо важливі кроки. Одним з них, за його словами, є призначення на Київську міську митницю нового керівника, який має впоратись з існуючими проблемами.

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Читайте также: Митники затримали контрабанду бурштину на п'ять мільйонів гривень (фото)

Керівник фіскального відомства заявив, що новопризначений очільник має перебудувати роботу так, щоб це була дійсно гарна сервісна функція для компаній, які розмитнюють товари у Києві.

Особливу увагу нове керівництво Київської міської митниці має приділити питанню боротьби з корупцією.