Днями компанія Horizon Capital, яка являється лідером private equity в Україні, стала інвестором Rozetka.ua - один з лідерів на ринку інтернет торгівлі в Україні.

Про це повідомив міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус на інвестиційній конференції у Вашингтоні, що була організована українським урядом.

Загальна сума капіталу Horizon Capital становить близько 600 млн, хоча заснована вона була не так давно (в 2006 році). Кошти з її фондів інвестуються в компанії з України, Білорусії та Молдови. Основна умова – високий потенціал розвитку та прибутковості. Екс-голова компанії Наталія Яресько, починаючи з 2014 року, займає посаду Міністра фінансів України. Нині основним власником Rozetka.ua являється Владислав Чечоткін.

Читайте також:За півроку Росія втратила 50 мільярдів доларів

До слова, компанія починала свою роботу, як продавець електроніки та побутової техніки. А її установчий капітал становив 1 тисячу гривень. Уже в 2013 році чистий прибуток Розетки становив 1,06 млн гривень. В наш час організація значно розширила ринок збуту та асортимент продажу товарів. Про це повідомляє інформаційне агентство Інтерфакс Україна.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Показати ще