Співробітники СБУ та військовослужбовці 41-го окремого мотопіхотного батальйону ЗСУ біля Старогнатівці Тельманівського району виявили та знищили склад зброї та вибухівки.

Про це повідомляє видання "0629".

Операцію зі знищення схованки провели 26 травня.

"Було виявлене сховище з двома протитанковими мінами, однією протипіхотною міною, одним РПГ-18, одним РПГ-22 (обидва радянського виробництва), тротиловою шашкою 200 г, електродетонатором, вогнепровідним шнуром довжиною 50 см, двома гранатами РГД-5, пакетом з патронами калібру 5,45 мм ", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Бойовики провезли 200 кг вибухівки рейсовим автобусом

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Показати ще

Цей арсенал представники незаконних воєнізованих формувань "планували використовувати для здійснення терактів на території вказаного району для дестабілізації ситуації, а також інших провокаційних дій".

Нагадаємо, 13 травня СБУ затримала бойовика самопроголошеної "ДНР", який провіз 200 кілограмів тротилу в Дніпропетровськ для здійснення терактів. Вибухівку вилучили лише через кілька днів після перевезення. Бойовик мав при собі посвідчення працівника "генеральної прокуратури ДНР".

З травня минулого року бойовик Сергій брав участь у бойових діях під командуванням ватажка з позивним "Сармат". За його словами, у загоні воює 500-600 терористів.