Терористи не дотримуються жодних принципів і форматів домовленостей. Вчора з 18 години вони лише одну годину не обстрілювали території з мирним населенням.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Бандформування продовжують застосовувати зброю, яка заборонена Мінськими домовленостями.

Терористи найбільше обстрілювали Піски, які знаходяться на Донецькому напрямку. Для цього вони використовували майже всю наявну у них зброю. Біля Широкиного вівся обстріл з крупнокаліберних мінометів.

Читайте також: "ДНР" і "ЛНР" хочуть переписати конституцію України

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Масованому артобстрілу з гармат 152-мм калібру бойовики піддали Дружбу, яка знаходиться на Артемівському напрямку. Ворог зі 120-мм мінометів та танку вели вогонь по Ленінському та Кірово.

До самого ранку злочинці обстрілювали Станицю Луганську. Біля Щастя працював снайпер. Двічі під вогонь зенітних установок та великокаліберних кулеметів потрапив населений пункт Опитне.

За допомогою безпілотників бойовики вели розвідку у небі над Щастям, Орловським, Талаківкою, Чермаликом та іншими населеними пунктами.

За минулу добу, за словами речника АТО Андрій Лисенко, загиблих українських військових немає. Проте 10 бійців отримали поранення внаслідок мінометного обстрілу у районі селища Луганське.

Нагадаємо, на півдні Донецької області провели перші випробування малої вогневої споруди. Її планують встановлювати на бойових позиціях для посилення захисту бійців АТО. Це розробка вітчизняних військових науковців, що немає аналогів у світі. Регіональні промислові підприємства серійно випускатимуть споруди.