В рамках Mercedes-Benz Fashion Week TBILISI відбувся фінал міжнародного конкурсу молодих дизайнерів BENEXТ, на якому свої колекції представили 34 дизайнера з Грузії, України, Польщі, Туркменістану, Казахстану та Росії.

Україну представили 8 молодих дизайнерських брендів, серед них FROLOV, Lara Quint, YANA CHERVNISKA, Number 15 Concept, Lisa Volosovskaya, Nadia Yurkiv, Valeria Volchemis, Maria Bernar.

Троє з наших дизайнерів були відзначені журі та отримали цінні призи. YANA CHERVINSKA виграла грант на навчання в Lisaa L`institute Paris, а FROLOV і Nadiya Yurkiv стануть учасниками шоу-руму BeNext Showroom Paris.

У журі конкурсу, започаткованого Софією Чконія, в різний час входили Давид Кома, Еліза Налін, Годфрі Діні, Даяна Перні, Катрін Баба, Роб Янг, Еліна Белліні і багато інших відомих персон.

Читайте також: Кінотеатр "Жовтень" запрацює восени

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

Нагадаємо, що BENEXT - щорічний конкурс у сфері мистецтва та моди для молодих дизайнерів з різних країн. Переможці конкурсу традиційно отримують професійні призи, які допомагають їм у майбутньому. Йдеться про фінансову підтримку для розвитку власного бізнесу або можливість пройти професійне навчання у Великобританії, Італії чи Франції.